Translate

Om mig

Mitt foto
Gift med Ewa, pappa till Sofie och Åsa, kirurg på St Görans sjukhus i Stockholm

fredag, maj 23, 2008

En gång till...


Varför inte dela på grejerna? Är det privata ägandet verkligen så himla viktigt?
Nu har inkastaravdelningen på SvD återigen lyckats fånga in oss för en tremånadersperiod. När jag kom ut i hallen imorse fick jag syn på grannens DN. Undrade just om Niklas Ekdal hade nåt spännande att förtälja inför helgen ? Försiktigt lirkar jag tidningen, som jag inte är rättmätig ägare till,ur nedsläppet och smyger tillbaks in till oss. Separerar inga delar, sitter skamset längst ut på stolskanten i ytterkläderna och bläddrar igenom första delen. Mest nyliberalt om bl.a inskränkningar i den personliga friheten. Frihet handlar om att ta för sig tänker jag stilla. Tassar sen tillbaks ut i hallen och lägger ner lånet precis som det låg från början. Då rasslar det till bakom dörren och grannen tittar yrvaket ut redo för dagens första promenad med hundarna. - Gomorron Secher ! Och så sneglar han belåtet mot tidningsfacket.- Du kan få läsa mitt Svenska Dagblad om du vill... hade ju varit roligt om jag vågat säga. Men det här är nog inget man skämtar om.
För oss tävlingsmänniskor är helgen ändå räddad. DN och SvD var eniga om förstasidan imorse. Vi snackar EM i schlager och Charlotte Pirelli.Take me to the heaven..
PS Jag börjar bli gammal...det här att låna grannens DN skrev jag visst om redan 7 november 2006. Stabil personlighet eller bara tjatig ?

1 kommentar:

Åsa Secher sa...

stabil personlighet pappa. du skriver så bra. när ska du skriva en bok?